Servicii

Specializată de multă vreme (1990) îndeosebi îndomeniul producției accesoriilor metalice pentru mobilă din lemn masiv (www.ferochim.ro), firma noastră execută lucrări în următoarele domenii:

- turnătoriealiaje neferoase (zamac). Dispunem de mașini de injectat aliaje neferoase (zamac) cu capacitate de până la 1200 grame zamac/cursa piston. Mașinile sunt de fabricație germană de ultimă generație: FRECH  DAW  50 F.  Matrițelenecesare le putem executa în regie proprie pe centre de prelucare verticală cucomandă numerică (CNC);

-prelucrări prin deformarea plastică la rece (ștanțare/ambutisare) a tablei.Dispunem de prese mecanice cu excentric de 6, 16, 20, 25, 30 tof de proveniență italiană (SAN GIACOMO) cu ajutorul cărora pot fi prelucrate (ștanțate și ambutisate) table din oțel până la 3 mm grosime. Matrițele necesare sunt fabricate înregie proprie;

 - lucrări de strungărie pe strunguri cucomandă numerică, swisse type,  bare dinoțel, diametru maxim de 20 mm;

 - lucrări de lăcătușerie: găurire, polizare, șlefuire, asamblare etc;

 - vopsitorie în câmp electrostatic de mică capacitate, în orice culoare din gama RAL sau alte standarde agreate;

 - galvanizarea pieselor executate, operații dezincare, alămire, cuprare, nichelare, urmate de pasivări colorate pentru a redapatina timpului.

Executămorice tip de matriță pentru modele noide feronerie (sau produse din orice altă ramură de activitate), cu condițiaca ulterior comenzile din acest produs să poată permite recuperarea prinamortizare a cheltuielilor efectuate.