Despre Noi

Infiintata in 1990, cand in urma evenimentelor istorice s-au creat conditiile si cadrul legislativ favorabil manifestarii liberei initiative, S.C. FEROCHIM S.R.L este o firma privata independenta, producatoare a unei largi varietati de accesorii metalice pentru mobilier (feronerie).

Tineretea firmei, valabila in ceea ce priveste numarul de ani de la infiintare, este in realitate doar aparenta, intrucat in cadrul colectivului intalnim meserasi, specializati cu o vasta experienta in domeniu, continuatori si mostenitori ai unor vechi traditii mestesugaresti, specifice zonelor targumuresene.

Avandu-si inceputurile prin anii 1970 sub forma unor ateliere artizanale, S.C. FEROCHIM S.R.L. este acum unul dintre liderii producatorilor de accesorii metalice pentru mobila.

FEROCHIM a atins aceasta pozitie datorita unei strategii planificate, bazate pe:

- larga varietate de produse; 
- abilitatea de a raspunde cerintelor clientilor prin: seriozitate, mobilitate, promptitudine; 
- exigenta sporita in monitorizarea clientilor
- preturi competitive. 

Feroneria noastra include o larga paleta de materiale, modele si finisaje, oferind solutii pentru mobilier de diferite stiluri si epoci. 

Complexitatea imprevizibila a conditiilor de viata, incertitudinea in crestere a mediului in care traim, au determinat spargerea sabloanelor, indivizii intelegandd sa se defineasca singuri, nemaiexistand grupuri sau curente carora sa le apartina. Aceasta individualizare are o consecintaƒ considerabila asupra exigentelor impuse bunurilor de consum, si in consecinta si asupra mobilei.

Asistam la reducerea numarului de garnituri in cadrul unui anumit model de mobila, dar in egala masura la o explozie a modelelor de mobila, fiecare dintre ele solicitand noi modele de feronerie. La aceasta dinamica deosebita putem sa-i facem fata datorita capacitatii noastre de a ne adapta rapid la serii mici de produse, datorita eliminarii tuturor verigilor neeficiente si scurtarii la maximum a drumului de la conceptie la executie.

Produsele firmei noastre, utilizate de majoritatea producatorilor de mobila interni, au inceput sa devina cunoscute si pe piata externa, atat prin exportul direct, cat mai ales prin exportul de mobila.