Servicii

Specializata de multa vreme (1990) indeosebi in domeniul productiei accesoriilor metalice pentru mobila din lemn masiv (www.ferochim.ro), firma noastra executa lucrari in urmatoarele domenii:

- turnatorie aliaje neferoase (zamac). Dispunem de masini de injectat aliaje neferoase (zamac) cu capacitate de pana la 1200 grame zamac/cursa piston. Masinile sunt de fabricatie germana de ultima generatie: FRECH  DAW  50 F.  Matritelenecesare le putem executa in regie proprie pe centre de prelucare verticala cucomanda numerica (CNC);

-prelucrari prin deformarea plastica la rece (stantare/ambutisare) a tablei.Dispunem de prese mecanice cu excentric de 6, 16, 20, 25, 30 tof de provenienta italiana (SAN GIACOMO) cu ajutorul carora pot fi prelucrate (stantate si ambutisate) table din otel pana la 3 mm grosime. Matritele necesare sunt fabricate in regie proprie;

 - lucrari de strungarie pe strunguri cucomanda numerica, swisse type,  bare dinotel, diametru maxim de 20 mm;

 - lucrari de lacatuserie: gaurire, polizare, Slefuire, asamblare etc;

 - vopsitorie in camp electrostatic de mica capacitate, in orice culoare din gama RAL sau alte standarde agreate;

 - galvanizarea pieselor executate, operatii de zincare, alamire, cuprare, nichelare, urmate de pasivari colorate pentru a reda patina timpului.

Executam orice tip de matrita pentru modele noi de feronerie (sau produse din orice alta ramura de activitate), cu conditia ca ulterior comenzile din acest produs sa poata permite recuperarea prin amortizare a cheltuielilor efectuate.